Tre flickor går bredvid varandra. En håller upp ett finger i luften för att påpeka något.
Foto: Deborah Rossouw /Ikon

Upptakt för Julinsamlingen 2021

I december drar årets julinsamling igång. Är du engagerad eller intresserad av Act Svenska kyrkan och behöver få tips, idéer och inspiration inför kampanjarbetet? Se upptaktsfilmen och möt några av våra partner.

Upptakt för Julinsamlingen 2021 - Bryt en tradition!

Presentation för dig som vill engagera dig i Act Svenska kyrkans julinsamling 2021. Lär dig mer om hur Act Svenska kyrkan arbetar för att bryta skadliga traditioner, se kampanjmaterialet som tagits fram som stöd för insamlingsarbetet och få tips på hur du kan hjälpa till med insamlingen. Filmen är 18 minuter.

Möt våra partner

I november 2020 sände vi ett webbinarium där några av Act Svenska kyrkans medarbetare och internationella partner från Indien, Tanzania och Palestina deltog. Webbinariet är 1 timme.

För dig som ska hjälpa till med insamlingen

Julinsamlingen pågår från första advent  till trettondagen.

För dig som är anställd eller ombud för Act Svenska kyrkan finns mer information om kampanjen på Act Svenska kyrkans intranät.  Tack för ditt engagemang!