Foto: Magnus Aronson /Ikon
Församlingsengagemang

Engagera dig genom din församling

Ditt engagemang för Act Svenska kyrkan behövs! För det är genom det lokala engagemanget här hemma i Sverige som viktiga arbetet som pågår ute i världen kan fortsätta. Du kan engagera dig både som ideell och anställd inom Svenska kyrkan.

Samtal mellan fyra personer

Internationell grupp, ombud, samordnare

Är du intresserad av volontärarbete och brinner för rättvisefrågor? Då borde du gå med i en internationell grupp och bli ombud för Act Svenska kyrkan.

Människor är samlade en som räcker upp din en arm i luften är i fokus.

Klimatambassadör

Svenska kyrkans klimatambassadörer består av en grupp på 30 personer som på olika sätt är nyckelpersoner för Svenska kyrkans klimatarbete.

Årets Changemaker i Sverige

Att vara en changemaker är att bidra till förändring! I Act Svenska kyrkans nätverk finns många changemakers, både runt om i världen och i Sverige. På den här sidan kan du nominera changemakers från ditt sammanhang!

Göra skillnad 2024

Den 12–13 oktober 2024 fyller vi återigen Uppsala Konsert & Kongress med härliga möten, inspirerande samtal och hoppfulla berättelser under Göra skillnad-dagarna. Boka datumet i din kalender redan nu!

Fira 150 år av internationellt engagemang under 2024

Nästa år är det 150 år sedan Svenska kyrkans mission bildades. Detta vill vi fira stort och brett – och vi vill att du ska vara med!

Få prästen i mål

Erik Ringheim är präst, småbarnspappa och vardagsmotionär som tidigare har sprungit lite längre lopp och samlat in pengar till Act Svenska kyrkan.⁠ Nu vill han inspirera dig och mig att göra samma sak.