Kaffe med hopp

#Kaffemedhopp är en hoppfull satsning där tanken är att vi alla kan vara med och tillsammans sprida hopp. På den här sidan hittar du allt från hoppfulla reflektioner till inspiration om hur vi tillsammans eller var för sig kan fika, det vill säga dela en kaffe fylld av hopp.

Tillsammans gör vi skillnad när vi dricker #kaffemedhopp. När alla bidrar med det som de kan blir vi en stor hoppfull förändringskraft.

Gör ditt fika extra gott!

I en kris drabbas människor i utsatthet hårdast. Coronaviruset gör inga undantag. Bristen på sanitet, rent vatten och fullgod sjukvård är påtaglig för miljontals människor och många lider av underliggande sjukdomar och undernäring. Tillsammans med lokala partners över hela världen kämpar vi varje dag för att människor i utsatta situationer, på flykt eller i konflikt ska ha ett värdigt liv.

Din och allas hjälp behövs i detta akuta läge. Gör er fika till en extra viktig sådan. Bjud in till Kaffe med hopp! ”Träffas” på distans eller IRL med säkert avstånd över en kopp kaffe och unna er en bulle! Uppmana alla som deltar att swisha en gåva till Act Svenska kyrkan, nummer 900 1223 och skriv "Kaffe med hopp" i meddelandefältet. Be de du fikar med att sedan bjuda in en vän eller farmor till en Kaffe med hopp och sprid uppmaningen vidare. Varje gåva gör skillnad! Njut av ditt fika, ta en bild på den och dela gärna i sociala medier med hashtaggen #kaffemedhopp