Vittangi församling

Vittangi församling är en del av Kiruna pastorat och har ett aktivt församlings- och gudstjänstliv.
Vår församling och våra medarbetare är kallade att synas och berätta om evangeliet ute i samhället och finnas för människor både i glädje och sorg.
Församlingen består av flera byar med olika folk- och språkminoriteter som alla är lika värdefulla. Detta tillhör vår församlings identitet och vi vill att människor ska kunna höra budskapet om Kristus på sitt eget språk.
Vi vill fortsätta att utveckla samarbetet med andra kristna samfund som vi upplever som en stor rikedom. Svenska kyrkan vill vara där den mest behövs, mitt ute bland folket.

Läs mer om Vittangi församling

OBS - Vår församlingsexpedition är stängd för besök på grund av Covid-19.

För detaljerad information om din församlings verksamhet, kontakta församlingarna på följande telefonnummer:

Vittangi församling, expeditionens telefontider:
Mån-fred kl 08:00–15:00. Tel 0981-100 01 Expeditionen håller stängt på grund av Covid-19.
Stängt även för minnesadresser/ Vittangi blomsterfond

Nyheter i Vittangi församling