Nockebygården

I anslutning till S:ta Birgitta kyrka ligger Nockebygården med samlingslokaler och S:ta Birgitta öppna förskola.

Nockebysalen

Nockebysalen finns på övervåningen och har sittplatser för 60 personer. Lokalen kan bokas i samband med dop och begravningar i församlingen. Intill finns ett kök, med porslin och diskmaskin. Hiss finns.

Samkvämsrummet

En trappa ner ligger det mindre Samkvämsrummet med plats för 30 sittande personer. Samkvämsrummet kan även det bokas i samband med dop och begravningar. Hiss finns.