Barnkör

Enda kravet att vara med i en barnkör är att man tycker om att sjunga tillsammans med andra. Verksamheten präglas av lust och glädje och som körmedlem får man utveckla sin röst och förmåga att uttrycka sig musikaliskt.

Nu kör vi igång en ny körverksamhet i Valdemarsviks församlingshem. Barnkör för åldrarna ca 9-12 år. Vi träffas tisdagar mellan 17:00 och 17:40 med start den 4 september.

I kyrkans körsång får barnen ta plats. Här får barnen sjunga ut. De får sträcka på sig och ta i från tårna. Att sjunga i kör är bra för hela kroppen. Forskning visar att vi blir lugnare av sång – och gladare.

Körledare kommer att vara Anna Lindquist och har du några frågor så kan du kontakta henne på tel 0123-10472, anna.lindquist@svenskakyrkan.se

Ingen föranmälan behövs. Välkommen i gemenskapen!