Uppsala Kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon: 018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala Kyrkogårdar

Övriga tjänster

Ytterligare tjänster vi erbjuder är utsättning av ljus eller blombuketter. Du kan också beställa gräsputs.

Utsättning av ljus, blombuketter eller kransar

Gravljus och blombuketter kan beställas för utsättning till ett speciellt datum.

Vi erbjuder även granrisutsmyckning och diverse kransar.

Gräsputs

Gräsputs runt gravstenar och gravrabatter. Gräsputs ingår i grundskötsel men kan beställas separat.

Andra gravplatsarbeten

Vi erbjuder sandning av grusgravar och nyanläggning eller borttagning av gravrabatt. Dessa tjänster kan också beställas separat.

Beställ här

Hämta foldern om skötsel- och planteringspaket (pdf)

I foldern kan du hitta ytterligare information om tjänsterna vi erbjuder.

Hämta beställningsformuläret (pdf)

I formuläret kan du beställa de tjänster vi erbjuder.
Tänk på att spara filen till din dator innan den fylls i. Sedan kan du skicka den ifyllda foldern till oss via e-post eller brev.

Jag vill bli kontaktad angående övriga tjänster.