Uppsalaförskolor

Ny förskola med utomhusprofil startar i den gamla prästgården intill Vaksala kyrka. Här får uppleva barnen uppleva närheten till landet medan du som Uppsalabo fortfarande kan ha nära till hemmet eller jobbet.

Prästgårdens förskola

Hösten 2006 startade Domkyrkoförsamlingen heltidsförskolan Vildrosen i Fålhagen.

Vildrosens förskola

Det har funnits olika typer av barnverksamhet i Vindhemskyrkan ända sedan kyrkan stod klar år 1903. Heltidsförskolan Solrosen öppnade 2002.

Solrosens förskola

I Gottsunda församling finns sedan 1995 en av Svenska Kyrkan i Uppsalas heltidsförskolor.

Kyrkklockans förskola

Ansökan om plats

Är du intresserad av att placera ditt barn på någon av våra förskolor?

Se och lyssna på sångstund

Öppna förskolan Nyponrosen i S:t Pers kyrkan har flera populära musikstunder på Youtube

Föräldramöten ht 2017

Inskrivna familjer är hjärtligt välkomna till föräldramöte på respektive förskola.

Nästa planeringsdag

Förskolorna håller stängt fredagen den 15 december 2017 för planering, reflektion och kompetensutveckling.

Förskolechef

Christina Wallenqvist Skogum