Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Dopklänningar att låna

I Trollhättan finns det två dopklänningar till utlåning. Vidare finns det möjlighet att låna lokal för dopkaffe. Båda delarna är kostnadsfria.

Har du bokat dop i någon av våra kyrkor finns det möjlighet att låna en dopklänning. Bokningen görs genom att kontakta vår expedition 0520-47 29 00 (telefontid helgfria vardagar 9-12). Innan du lämnar tillbaka dopklänningen ansvarar du för att den är tvättad.

Dopkaffe
I mån av tillgång finns det möjlighet att låna dopkaffelokal utav oss under dopdagen. Bokningen av lokal sker också genom kontakt med expeditionen. Efter dopkaffet ansvarar du för att städa och ställa iordning lokalen efter dig.