Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Barn och unga

Det finns mycket att välja på för barn och unga hos Svenska kyrkan i Trollhättan. Klicka in på sidan där finns vårens folder för Barn & Ungdom hösten 2019. Grupperna startar vecka 36 om inget annat nämns.

Kyrkans öppna förskola finns på följande ställe:

Götalundens kyrka: kl. 10-12
Kyrkans hus, Drottninggatan 42: kl. 10-12
Kyrkans gård Strömslund: kl. 9-13 (inkl. soppa)
Kyrkans gård Skoftebyn: kl. 14-16

Götalundens kyrka : kl. 10.30-12 Våffelcafé för alla åldrar. Sångstund och lek.

Skogshöjdens kyrka: kl. 11-13 Barnvagnspromenader, avslutas med våfflor.

Lextorpskyrkan: kl. 9.30-12
Kyrkans gård Strömslund: kl. 10-12

Träffas på torsdagar kl.16-17.30. Startar igen 5 september Torsdagsklubben vänder sig till barn i F-klass tom år 7. Vi leker, pysslar, sjunger, spelar teater, läser bibelberättelser och mycket annat roligt.

Torsdagsklubben

Under varje församling hittar du många olika grupper för barn. Det är Familjekören i Skogshöjden, barnrytmik i Lextorpskyrkan och Torsdagsklubben i Götalundens kyrka för att nämna några.

Kyrkans Öppna förskola finns i alla församlingarna så det är bara att välja den tid och plats som passar dig bäst!

Välkommen!

Här kan du ladda ner en sammanställning av de olika grupperna i församlingarna.