Barn och unga

Det finns mycket att välja på för barn och unga hos Svenska kyrkan i Trollhättan.

Götalundens kyrka 18/10 & 22/11 och Kyrkans gård Strömslund 13/9 Kl 17-19. Vi börjar med fruktfika. Pyssel – sång – enkel gudstjänst på kvällens tema. Avslutas med lagad kvällsmat. För alla, med barnen i fokus. Ingen anmälan, kostnadsfritt. Välkomna!

Messy Church

Träffas på torsdagar kl.16-17.30. Startar igen 6 september Torsdagsklubben vänder sig till barn i F-klass tom år 7. Vi leker, pysslar, sjunger, spelar teater, läser bibelberättelser och mycket annat roligt.

Torsdagsklubben

Under varje församling hittar du många olika grupper för barn. Det är Familjekören i Skogshöjden, barnrytmik i Lextorpskyrkan och Torsdagsklubben i Götalundens kyrka för att nämna några.

Kyrkans Öppna förskola finns i alla församlingarna så det är bara att välja den tid och plats som passar dig bäst!

Välkommen!

Här kan du ladda ner en sammanställning av de olika grupperna i församlingarna. Klicka här.