Bröllop

Att vigas eller ingå äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och ett liv tillsammans. Vigselakten i sig är en symbolhandling där vi som par lovar att vi vill älska och satsa helhjärtat på varandra hela livet. Vi ber att kärleken alltid ska finnas mellan oss. Gud är kärleken och all kärlek har ytterst sitt ursprung i Gud.

Alla fyra kyrkorna i Trollhättan är fina vigselkyrkor. Flest vigslar förrättas  i Trollhättans kyrka. Hör av dig till expeditionen vad det gäller tid för vigsel, kontakt med präst och eventuell bokning av lokaler. Den som vill kan använda våra lokaler för mottagning för sina gäster efter vigsel.

Här kan du läsa mer om bröllop i Svenska kyrkan.