Foto: Trollhättans församling

Drop-in vigsel

Störst av allt är kärleken och att fira den behöver varken kosta särskilt mycket tid eller pengar. Välkommen till drop-in-vigsel ! Nästa tillfälle är nyårsafton 2020 i Skogshöjdens kyrka

Drop-in-vigseln är personlig och individuell, det är enkelt och nära, och ni kommer som ni är.

Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra.

Det enda ni behöver tänka på är att beställa hindersprövning från Skatteverket i god tid och ta med er den godkända hindersprövningen, legitimationer och ringar till drop-in-vigseln. Kom ihåg att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Boka en vigseltid under drop-in-tiden, kontakta expeditionen på tel 0520-47 29 00

Nästa tillfälle blir i Skogshöjdens kyrka på nyårsafton 2020!