Händer som räcks upp.
Foto: Øyvind Lund /Ikon

Jag vill bli medlem!

Här hittar du olika sätt att bli medlem i Svenska kyrkan.

Alla som döps inom Svenska kyrkan blir automatiskt medlemmar.

Du kan också anmäla att du önskar bli medlem. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Fyll i en inträdesblankett och lämna eller skicka till pastorsexpeditionen i Töreboda. I formuläret nedan kan du fylla i dina uppgifter så skickas blankett och svarskuvert till din folkbokföringsadress. Du kan också skriva ut inträdesblankett själv och skicka in.

Vill du bli medlem kan du fylla i formuläret och skicka in, så får du inträdesblankett och frankerat kuvert skickat till din folkbokföringsadress. För att bli medlem behöver du också vara döpt. Det kan du bli i samband med inträdet. Det kostar inget och behöver inte vara någon stor ceremoni.

GDPR Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen, GDPR. Läs mer här: www.svenskakyrkan.se/toreboda/gdpr

Dop

Dopet är en Guds gåva till oss. Det är ett tecken på att vi är älskade av Gud. Gud vill dela vårt liv, vår död och vårt liv efter döden.

Vad bidrar min kyrkoavgift till?

Du bidrar till att många människor, i alla åldrar, kan delta i Töreboda pastorats gudstjänster, mötesplatser och musikevenemang. Du stödjer även församlingens sociala arbete samt Svenska kyrkans internationella arbete.

Dataskyddsförordningen – GDPR

Här kan du läsa om hur pastoratet hanterar personuppgifter.