Kontakt

Svenska kyrkan Tjörn Besöksadress: Hamngatan 17, 47132 SKÄRHAMN Telefon: +46(304)660055 E-post till Svenska kyrkan Tjörn Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med Kristus som grund ska Svenska kyrkan Tjörn vara en gemenskap som bär och ger livsmod i vardag, helg och högtid.

2 september 2017 finns det möjlighet att fira bröllop i Skärhamns kyrka.

Drop in-bröllop

2 september 2017 finns det möjlighet att fira bröllop i Skärhamns kyrka.

17 september 2017 på Tjörn

Kyrkoval 2017

17 september 2017 på Tjörn

Församlingarna ordnar olika resor. Här kan du hitta de olika resorna som erbjuds i församlingarna.

Församlingsresa

Första onsdagen i varje månad. Pilgrimsmässa och vandring, Klövedals kyrka.

Pilgrimsvandring

Första onsdagen i varje månad. Pilgrimsmässa och vandring, Klövedals kyrka.

Blogg

Läs Svenska kyrkan Tjörns blogg

Följ oss på Twitter

Svenska kyrkan Tjörn består av fyra församlingar. Klövedal, Rönnäng, Stenkyrka och Valla.

Nedan hittar du verksamheter och gudstjänster sorterade på församlingslokaler. Men du är givetvis välkommen till våra verksamheter oavsett var du bor på Tjörn.

Kyrkofjäll 224, 471 92 Klövedal. En del av Svenska kyrkan Tjörn.

Klövedals församling

Kyrkofjäll 224, 471 92 Klövedal. En del av Svenska kyrkan Tjörn.

I Rönnängs församling finns Klädesholmens kyrka, Rönnängs kyrka samt lokaler på Dyrön och Åstol. En del av Svenska kyrkan Tjörn.

Rönnängs församling

I Stenkyrka församling, med tre kyrkor, Stenkyrka, Skärhamn och Bleket, samt Kyrkans Hus i Kållekärr, händer det mycket. Stenkyrka församling är en del av Svenska kyrkan Tjörn.

Stenkyrka församling

Valla kyrkväg 31, 471 72 Hjälteby. En del av Svenska kyrkan Tjörn.

Valla församling

Valla kyrkväg 31, 471 72 Hjälteby. En del av Svenska kyrkan Tjörn.