Kontakt

Svenska kyrkan Tjörn Besöksadress: Hamngatan 17, 47132 SKÄRHAMN Telefon: +46(304)660055 E-post till Svenska kyrkan Tjörn Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med Kristus som grund ska Svenska kyrkan Tjörn vara en gemenskap som bär och ger livsmod i vardag, helg och högtid.

Läs Svenska kyrkan Tjörns blogg

Svenska kyrkan Tjörn består av fyra församlingar. Klövedal, Rönnäng, Stenkyrka och Valla.

Nedan hittar du verksamheter och gudstjänster sorterade på församlingslokaler. Men du är givetvis välkommen till våra verksamheter oavsett var du bor på Tjörn.

Kyrkofjäll 224, 471 92 Klövedal

Klövedals församling

Kyrkofjäll 224, 471 92 Klövedal

I Rönnängs församling, som består av Klädesholmens kyrka, Rönnängs kyrka samt lokaler på Dyrön och Åstol, finns massor av verksamheter. Här hittar du några.

Rönnängs församling

I Stenkyrka församling, med tre kyrkor, Stenkyrka, Skärhamn och Bleket, samt Kyrkans Hus i Kållekärr, händer det mycket. Här kan du se något av alla verksamheter.

Stenkyrka församling

Valla kyrkväg 31, 471 72 Hjälteby

Valla församling

Valla kyrkväg 31, 471 72 Hjälteby

Svenska kyrkan har granskats av både Ekot och Aftonbladet.

Om granskningen av resor

Svenska kyrkan har granskats av både Ekot och Aftonbladet.