Ett kors vid havet
Foto: Magnus Aronson IKON

Det här händer i våra församlingar

Nyheter i Svenska kyrkan Tjörn

Pastorsexpeditionens öppettider i sommar

Publicerad:

4 juli - 12 augusti har pastorsexpeditionen öppet för besök och telefonsamtal vardagar kl 09-12. Vi håller stängt den 18 juli och den 25 juli. Välkommen!

Påskens gudstjänster 2022

Publicerad:

Här hittar du påskens gudstjänster. Vi går tillsammans från lidande till uppståndelse, från död till liv.

Årets första nummer av Petrus

Publicerad:

Äntligen är årets första nummer av Petrus på väg till din brevlåda! Läs om Earth Hour, Göteborg Baroque som ska gästa ön med en konsert och påskens gudstjänster. Dessutom kan du lära dig mer om våra kyrkklockor.

Vi hjälps åt i krisen

Publicerad:

Svenska kyrkan Tjörn står i beredskap för att ta emot flyktingar. Vi har nära kontakt med Tjörns kommun. På gränsen mellan Ukraina och Ungern agerar just nu Act Svenska kyrkans samarbetspartner. De behöver ekonomisk stöttning.

S:t Mary söker fler ideella

Publicerad:

Vill du ge av din tid och bli en av våra frivilliga medarbetare? S:t Mary är ett café och second hand i Skärhamn och vi behöver fler som hjälper till.