Hjälp vid servering
Foto: Johannes Frandsen IKON

Bli ideell!

Ditt engagemang behövs! Stort eller litet uppdrag, oftare eller mer sällan spelar ingen roll. Bli vår ideella medarbetare och tillsammans är vi kyrka på Tjörn.

Rätt person på rätt plats - allt efter behov och förmåga.

Tycker du det låter intressant att få ge av dig själv och din tid? Som ideell medarbetare får du stöttning, utbildning och inspiration. Du är viktig och ditt engagemang uppskattas av oss.

Kom som den du är och hitta en gemenskap där människor tillsammans gör gott för någon annan. Det kokas soppa, stolar lagas, barn hämtas från skolan, äldre får besök, samtal över en kaffekopp med mycket mer görs redan. Kanske har du själv en idé vad du skulle kunna bidra med.

Kontakta vår samordnarna för ideellt engagemang, se kontaktuppgifter längre ner, om du vill veta mer eller har några frågor. Det går också bra att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkommen att bli en av oss!

Jag anmäler mitt intresse för att bli ideell medarbetare i Svenska kyrkan Tjörn. Ange namn, telefon och eventuell mejladress så kontaktar vi dig.