S:t Mary Tjörn

Välkommen till S:t Mary second hand och cafè! Vi har öppet tisdagar och torsdagar kl. 11.00-16.00 samt lördagar 11.00-14.00. Du hittar oss på Hamngatan 58 i Skärhamn.

En möteplats för alla

Under 2021 öppnade vi portarna till S:t Mary Second hand och café . Vi har fått många positiva reaktioner från de gäster som hittills besökt oss, och är så tacksamma för de idéella som arbetar hos oss och de som arbetstränar! Det har verkligen blivit den mötesplats vi önskade. 

Vi har öppet tisdagar och torsdagar kl. 11.00-16.00 samt lördagar 11.00-14.00.
På menyn finns det hembakade bullar och chokladbollar, glass, smörgåsar och några olika sorters kakor, kaffe, thé och kylda drickor. 

Bokstäverna i S:t Mary står för Meningsfullhet, Arbetsgemenskap, Rehabilitering och Yrkesstolthet. S:t visar att det är en kyrklig verksamhet. Detta är ett koncept som även finns på andra orter i Sverige. 

Syfte och mål 

Syftet med S:t Mary Tjörn är att erbjuda platser för rehabilitering och arbetsträning för personer som står långt från arbetsmarknaden. Svenska kyrkan Tjörn är en partner i projektet och vår personal kommer att tillsammans med ideella och anställda finnas med i verksamheten. 

Vill du bli ideell?

Är du intresserad av att bli idéell och hjälpa till i vår verksamhet? Kontakta verksamhetsansvarig Åsa, tel. 0739-738 115. 

Följ oss gärna på facebook ( Mary Tjörn ) och Instagram ( marytjorn ) för att få den senaste informationen om S:t Mary Tjörn. Eller på S:t Marys egna hemsida www.stmary.webber.se