Livbojen Tjörn

På Livbojen finns det grupper för barn och ungdomar med separerade föräldrar eller med någon i sin närhet som dricker för mycket alkohol, missbrukar droger, mår psykiskt dåligt eller för barn som har bevittnat våld. Livbojen är ett samarbete mellan Tjörns kommun och Svenska kyrkan Tjörn.

Livbojen är en stödgruppsverksamhet för barn och ungdomar. Grupperna träffas en gång i veckan, då fikar vi och pratar om viktiga saker.
Vi som arbetar på Livbojen har tystnadsplikt och anmälningsplikt och grupperna är helt kostnadsfria.

Vem får komma till Livbojen?
Grupperna är för barn och ungdomar mellan 7-20 år som har separerade föräldrar eller någon i sin närhet som dricker för mycket alkohol, missbrukar droger,  mår psykiskt dåligt eller för barn som har bevittnat våld.

Vart ligger Livbojen?
Vi har våra egna lokaler  i Valla församlingshem.
Adress: Kråkedalsvägen 43, 471 72 Hjälteby

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller undrar över något.

Telefon: 0304 -66 00 40
Mejl: kontakt@livbojentjorn.se