Sommarbild på Stöde kyrka

Konfirmander under Zorbapass
Konfirmander zorba Foto: Beatrice Lyberger

Dax för konfirmation

Du som är 14 år är välkommen att konfirmera dig hos oss i Stöde församling. Konfirmandtiden handlar om att tillsammans med andra lära sig mer om livet, sig själv och Gud. Som konfirmand kommer du att åka på läger, lära känna nya människor, leka, samtala om livet och den kristna tron, se på film, sjunga och spela musik och mysiga fikastunder, inte att förglömma. Låter det intressant?

Konfirmandinskrivning: söndag 19/9 kl.11.00 möts vi på gudstjänst i Stöde kyrka för att sedan gemensamt gå till församlingshemmet. Där får ni information om konfirmationsåret och får möjlighet att ställa frågor. Vi vill gärna lära känna konfirmanderna och kommer låna dem några minuter innan det är dags att åka hem senast kl.14.00.

För mer information kontakta:

Församlingsherde: Ingrid Stillström,
Ingrid.stillstrom@svenskakyrkan.se

Tele: 073-358 99 05

Församlingspedagog: Beatrice Lyberger

Beatrice.lyberger@svenskakyrkan.se

Tele: 073-048 81 68

Gravrättsinnehavare sökes

Stöde församling söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta församlingen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta vaktmästarna tel. 0691-66 14 57 eller pastorsexpeditionen tel. 0691-66 14 40 Tis-tors 9-12

Mer info finns under fliken Kyrkogården.

Din och min kyrka, mitt i byn