Sommarbild på Stöde kyrka
Foto: Torbjörn Ullberg

Stöde församling

Välkommen

Ruuthska Samfonden delar årligen ut avkastningen
av fondens kapital vid juletid för att bereda glädje
åt behövande personer inom Stöde församling.

Skriftlig ansökan om bidrag skall vara församlingen
tillhanda senast 2020-12-04 under adressen:

Stöde församling, Edsta 210,
864 41 Stöde.
Märk kuvertet: ”Ruuthska Samfonden”

Ruutska samfonden

Ruuthska Samfonden delar årligen ut avkastningen av fondens kapital vid juletid för att bereda glädje åt behövande personer inom Stöde församling. Skriftlig ansökan om bidrag skall vara församlingen tillhanda senast 2020-12-04 under adressen: Stöde församling, Edsta 210, 864 41 Stöde. Märk kuvertet: ”Ruuthska Samfonden”

Stöde församling i Coronatider

Stöde församling följer noga den rapportering och rådgivning som svenska myndigheter ger med anledning av Coronaviruset. Har du planerat att besöka något hos oss? Tag då för vana att läsa på vår hemsida eller på vår facebooksida. Om det sker någon förändring eller om evenemanget ställs in så kan du enkelt se det där. Skydda Dig och andra från smittspridning, vi uppmanar alla att vara noga med handhygien och känner Du minsta symptom på förkylning eller feber, vänligen stanna hemma. Även om man själv inte känner sig orolig att få viruset finns det människor omkring oss som gör det och som tillhör riskgrupper. Så om du inte vill göra det för din egen skull, gör det för andras. Tänk på era medmänniskor.

Mer information hittar du på www.svenskakyrkan.se

Om Du är  ledsen eller känner oro för det som händer är du välkommen att kontakta oss. Tel. 0691-66 14 44 eller ring jourhavande präst på 112.

Växeln 0691-66 14 40 är öppen tis-tor 9-12. För besök på pastorsexpeditionen ring gärna 0691-66 14 58 och bestäm tid innan.

Pga Coronaviruset är alla verksamheter förutom gudstjänster och förrättningar tillsvidare inställda.

Vänligen läs på facebook eller hemsidan för att hålla er uppdaterade om vad som händer

Gravrättsinnehavare sökes

Stöde församling söker gravrättsinnehavare/anhöriga till ett antal gravar. Dessa gravar har försetts med en skylt om uppmaning att kontakta församlingen. Om vi inte får kontakt med anhöriga inom två år betraktas gravplatsen som återlämnad till oss.

Vid frågor: Kontakta vaktmästarna tel. 0691-66 14 57 eller pastorsexpeditionen tel. 0691-66 14 40 Tis-tors 9-12

Mer info finns under fliken Kyrkogården.

Din och min kyrka, mitt i byn