En diakon med rosa kofta håller handen med en patient som ligger i en sjukhussäng.
Foto: Magnus Aronson/Ikon

Sjukhuskyrkan, Sollefteå sjukhus

För samtal och stöd till patienter, anhöriga och anställda finns sjukhuskyrkan över hela Sverige. För Sollefteå sjukhus del finns en diakon anställd. Välkommen att ta kontakt med henne eller besök Oasen för en stunds stillhet.

Sjukhusdiakon, Sollefteå sjukhus

Ingegerd Alberius

Sjukhusdiakon, Diakon

OASEN - STILLHETENS RUM

Välkommen att sitta ned, skriva en förbön, meditera, läsa eller bara vara i stillheten. Oasen är öppen dagtid för alla. Till Oasen kommer du genom att ta trappan/hissen ned till våning SV från huvudentrén. Lite längre bort i korridoren ligger sjukhusdiakonens kontor och samtalsrum.

Oavsett om du är patient, anhörig eller anställd finns sjukhuskyrkan som stöd. Du behöver inte vara kristen för att kontakta oss.