Barnkörerna

Gillar ditt barn att sjunga så kom och var med i någon av våra barnkörer. 

Barnkören sjunger på en familjegudstjänst under terminen. Vi gör även ett Luciatåg. Till våren hoppas vi kunna göra en liten musikal.

Söderala

Söderala barnkör övar inför Lucia onsdagar kl 14.30-15.15 i Sockenstugan i Söderala. Efter höstlovet är alla barn i åk 1-6 välkomna att sjunga luciasånger. 

Vi hämtar barnen kl. 14 vid Rosenvallskolan. Sedan äter vi mellis och sjunger ihop. Efteråt följer vi de barn som behöver tillbaka till fritids. 

Måndag den 13/12 kl. 18 bjuder vi in alla föräldrar till luciatåg i Söderala kyrka. Ledare är Frida Alenius och Cina Kedvall

Bergvik

OBS! Just nu är det fullt i denna grupp

Bergviks barnkör övar onsdagar kl 17-18.30 i Samstugan i Bergvik. Vi blandar körsång, lek och pyssel under våra övningar. Ledare är Frida Alenius och Cina Kedvall.

skog

Skogs barnkör övar torsdagar 16.30-17.15 i Staffans hus
Denna kör startar direkt efter miniorerna och har inte något pyssel men en lekfull sångstund. Ledare för denna kör är Lars-Gunnar Sahlin och Cina Kedvall

Anmäl dig nu – Vi har begränsat antal platser!
Går du redan på kören vill vi att du anmäler dig ändå.

Här kan du anmäla dig eller fråga om det är något
du undrar över!
Cina Kedvall 072-246 38 68

Viktigt

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer vad gäller Covid -19. Stanna därför hemma vid minsta förkylningssymptom.