Expeditionen

Pastorsexpeditionen finns i Kyrkans hus - som tidigare var kommunalhus - och ligger bakom Söderala kyrka. Där går man in på gaveln till vänster sett framifrån. Porttelefon finns och det är bara att trycka på knappen så släpps du in.

Här arbetar:

Maria Hammarström som kan nås på tel 0270-42 17 70 eller e-post soderala.pastorat@svenskakyrkan.se . Hon är församlingsansvarig och sköter alla bokningar av dop, vigslar, begravningar m.m.

Cicci Nilsson kan du nå på tel 0270-42 17 72 eller e-post     cicci.nilsson@svenskakyrkan.se. Hon sköter allt som har med ekonomi att göra t ex fakturering, gravskötsel m.m.

Ann-Christin Nordström som träffas på tel 0270-42 17 75 eller e-post ann-christin.nordstrom@svenskakyrkan.se. Hon är den som vet allt om gravrätt m.m.

Telefontiderna på expeditionen är - vardagar:

Måndag - fredag kl 10.00-12.00.

Du är alltid välkommen att ringa eller besöka oss. Hiss finns som går ända ner från gården men du måste kontakta oss via porttelefonen för att få hissen nerskickad.