Foto: Ingiz Johansson

Expeditionen

OBS! Med anledning av Coronapandemin tar vi tillsvidare bara emot förbokade besök.

Pastorsexpeditionen finns i Kyrkans hus - som tidigare var kommunalhus - och ligger bakom Söderala kyrka. Där går man in på gaveln till vänster sett framifrån.

Här arbetar:

Maria Hammarström som kan nås på tel 0270-42 17 70 eller e-post soderala.pastorat@svenskakyrkan.se . Hon är församlingsansvarig och sköter alla bokningar av dop, vigslar, begravningar m.m.

Cicci Nilsson kan du nå på tel 0270-42 17 72, 072-505 10 54 eller e-post     cicci.nilsson@svenskakyrkan.se. Hon sköter allt som har med ekonomi att göra t ex fakturering, gravskötsel m.m.

Ann-Christin Nordström som träffas på tel 0270-42 17 75 eller e-post ann-christin.nordstrom@svenskakyrkan.se. Hon är den som vet allt om gravrätt m.m.

Telefontiderna på expeditionen är - vardagar:

Måndag - fredag kl 10.00-12.00.

Du är välkommen att ringa och boka ett besöka oss.