Other languages with Google Translate

Kontakt

Skallsjö församling Besöks- och postadress: UDDAREDSVÄGEN 1, 44836 FLODA Telefon: +46(302)37430 E-post till Skallsjö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skallsjö församling

Skallsjö församling ligger i Lerums kommun och omfattar främst Floda/Tollered. Skallsjö kyrka har ett unikt ljustorn med prismor med utsikt över nejden, och inne i kyrkan finns målningar av Joel Mila. I församlingen finns också en kyrkogård, ett församlingshem samt en kyrkoruin. Välkommen att dela gemenskap med oss!

Alla åldrar, det finns många tillfällen och möjligheter att komma till kyrkan tillsammans.

Barn & Ungdom

En kort andningspaus i vardagen - varje tisdag. Start igen till våren 15/1 2019.

Stillhetens mässa