Kontakt

Skallsjö församling Besöksadress: UDDAREDSVÄGEN 1, 44836 FLODA Telefon: +46(302)37430 E-post till Skallsjö församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skallsjö församling

Skallsjö församling ligger i Lerums kommun och omfattar främst Floda/Tollered. Skallsjö kyrka har ett unikt ljustorn med prismor med utsikt över nejden, och inne i kyrkan finns målningar av Joel Mila. I församlingen finns också en kyrkogård, ett församlingshem samt en kyrkoruin. Välkommen att dela gemenskap med oss!

Öppen kyrka i juli månad: Mån, Tis & Fre kl 13-16

Välkommen att besöka vår vackra kyrka under juli månad! Från det unika glastornet har man en underbar utsikt över nejden! Du är också varmt välkommen på en kopp kaffe med dopp.

Har du som Skallsjöbo svårt att ta dig till kyrkan? Beställ kyrktaxi tel 0302- 15570.

Församlingshemmet ligger nära stationen i Floda.
Adress församlingshemmet: Uddaredsvägen 1, 448 36 Floda

I församlingshemmet hittar du vår expedition.
Öppettider expeditionen: må-fr kl.10-12, tel 0302-37430.

Adress Skallsjö kyrka: Gamla vägen 50, 448 33 Floda
Hitta till kyrkan