Konfirmandäventyret 2022/23 - häng med!

Anmäl dig och läs mer om vår konfirmation, som startar i höst!

Nu är det din tur att konfirmeras!
Konfirmationen vänder sig till dig som börjar i åttan i höst. DU måste inte tro eller kalla dig kristen för att komma till konfirmationsträffarna, men vi vill ge dig en chans att ta reda på vem Gud är och vad kristen tro innebär.

Vi vill ha en öppen miljö där dina frågor är viktiga! Tillsammans i gruppen funderar vi över livet och på vilket sätt Gud kan göra skillnad i en människas liv. På våra träffar blandar vi lek och samtal, bön, musik och mycket mera!

Berlinkonfirmation 2022/2023
I vår konfagrupp fokuserar vi på frågor om alla människors lika värde och okränkbarhet. Under våren 2023 reser vi till Berlin tillsammans. Vi får tillfälle att fundera över viktiga frågor då vi besöker koncentrationslägret Sachsenhausen och Svenska kyrkan i Berlin, samtidigt som vi får en fantastisk upplevelse av en spännande stad.

Start: Onsdag 21 september i Skallsjö kyrka.
Tid: Kl 16–18.
Plats: Skallsjö församlingshem, Uddaredsvägen 1 (ibland är vi i kyrkan).
Konfirmation: Pingsthelgen maj 2023 (mer info kommer).
Läger & resa: Lägergård 1-3 november 2022. Berlin på påsklovet 2023. Resorna är kostnadsfria.

ANMÄLAN & KOSTNAD
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Anmäl dig gärna så snart som möjligt!

Att konfirmeras hos oss är gratis.

Har du frågor?
Mejla oss gärna, så hör vi av oss!
charlotta.nylund@svenskakyrkan.se

Konfirmand med särskilda behov?
Ring kyrkoherde Thomas Lundblad på 0302-374 33 så hittar vi en bra lösning för just dig!

UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE