Foto: Magnus Aronson/Ikon

Konfirmandäventyret 2020/21 - häng med!

Finns Gud? Älskar Gud alla människor? Vem är jag? Dina frågor är viktiga för oss! Vi vill ha en öppen miljö där vi, tillsammans i gruppen, på olika sätt funderar över livet. På våra träffar blandar vi lek och allvar, diskussioner och övningar.

Konfirmation 2020/2021

Berlinkonfirmation
I vår konfagrupp tänker vi lite extra på frågor om mänskliga rättigheter, respekt och kristen tro förstås. Under våren reser vi till Berlin tillsammans. Vi får tillfälle att fundera över viktiga frågor då vi besöker koncentrationslägret Sachsenhausen och Svenska kyrkan i Berlin, samtidigt som vi får en fantastisk upplevelse av en spännande stad. Onsdagsträffarna blandas också med samtal, lek och musik!

Start: Halvdag 21 nov kl 14–18 i Skallsjö kyrka. Börjar med föräldramöte kl 14-15.
Hösttermin: Onsdag 25 nov, 2 dec, 9 dec
Vårtermin: Start onsdag 27 januari
Tid: Kl 16–18 (Fika kl 15.30)
Plats: Skallsjö församlingshem, Uddaredsvägen 1

Konfirmation: Maj 2021 (mer info kommer)
Resa: Berlin på påsklovet, 7-10 april 2021 (resan är kostnadsfri)

Konfirmand med särskilda behov? Ring vår kyrkoherde Thomas Lundblad tel 0302-374 33, så hittar vi en bra lösning för just dig.

Nu är det din tur att konfirmeras!

Konfirmationen vänder sig till dig som börjar åttan i höst. Konfirmandtiden handlar om Gud, men också om dig. Vi vill ge dig chansen att fundera över alla sidor av livet. Hos oss är alla frågor och funderingar välkomna.
Dina frågor är viktiga för oss! Vi vill skapa en öppen mötesplats där vi tillsammans i gruppen på olika sätt utforskar livet. På våra träffar blandar vi lek och allvar, diskussioner och övningar.

Du måste inte tro eller kalla dig kristen för att komma till konfirmationsträffarna,
men vi vill ge dig en chans att ta reda på vem Gud är och vad kristen tro innebär. Du måste inte heller vara döpt för att komma till träffarna. Däremot erbjuds de som inte redan är döpta att döpas innan konfirmationsgudstjänsten.

Vi tror att Gud är nära oss, lika nära som luften vi andas. Vi vill dela med oss av vår erfarenhet och det gör vi också i andakter och gudstjänster. Tillsammans funderar vi över vad det innebär att vara medmänniska och att tro.

ANMÄLAN & KOSTNAD
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Anmäl dig gärna så snart som  möjligt!

Att konfirmeras hos oss är gratis.

Har du frågor? Mejla oss gärna, så hör vi av oss!