Selångers församling

Välkommen till vår församling. Vill du ha kontakt med oss ring 060-56 35 75. Öppettider pastorsexpeditionen: Mån-fre 8.00-16.00.

Nattvardens alla moment

Gudstjänst - äntligen kan vi ses igen!

Från och med den 1 juni sker lättnader för allmänna sammankomster. Det innebär att vi kan fira gudstjänst i kyrkan igen, med max 50 personer som sitter vid anvisad plats. I Selångers kyrka hålls en Högmässa söndagen den 6 juni kl 11.00. Präst Carina Bengtsson, kantor Lars Lind. Varmt välkommen till kyrkan!

181119 Härlanda kyrka.

Morgonmässa

Torsdagar kl 8.30 i Granloholms kyrka. P.g.a coronarestriktioner endast 8 besökare i kyrkan. Anmälan via sms till 072-5776400.

Kom och se Skeppets kyrkis konst i stort eller smått.
Kika in i våra fönster. Utställningarna byts ut med jämna mellanrum.
Gå gärna vår frågeslinga för både barn och vuxna.
Nya frågor varje fredag eftermiddag med start vecka 6.
Utlottning av priser! Hjärtligt välkomna!

Upptäck Granlo kyrka utomhus

Kom och se Skeppets kyrkis konst i stort eller smått. Kika in i våra fönster. Utställningarna byts ut med jämna mellanrum. Gå gärna vår frågeslinga för både barn och vuxna. Nya frågor varje fredag eftermiddag med start vecka 6. Utlottning av priser! Hjärtligt välkomna!

Råttan Rut upptäcker kyrkan

Du som drabbats av sorg