Other languages with Google Translate

Selångers församling

Välkommen till vår församling. Vill du ha kontakt med oss ring 060-56 35 75. Öppettider pastorsexpeditionen: Mån-fre 8-16.

Gör skillnad för människor som drabbats av krig, våld och naturkatastrofer. Ge en gåva!

Samma himmel. Samma rättigheter

Emma Wiesensees första möte med Svenska kyrkan i utlandet blev en besvikelse. Nu brinner hon för ett bra bemötande och är ordförande för kyrkorådet i Svenska kyrkan i Berlin.

Kanske får vi bara en chans att hälsa välkommen

till den du önskar.

Minnes- och hyllningsgåva

Ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort eller en hyllningsgåva för att uppvakta någon som du vill fira. Du kan välja motiv och personlig hälsning på minnes- eller hyllningsbladet till den du önskar.

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!