Selångers församling

Kontakt

Selångers församling Besöksadress: Kungsnäs 158, 85590 SUNDSVALL Postadress: KUNGSNÄS 158, 85590 SUNDSVALL Telefon: +46(60)563575 E-post till Selångers församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Selångers församling

Välkommen till vår församling

5 söndagars pilgrimsvandring

Musik i sommarkväll 2017

Café Himlagott

med musik

Sommarcafé i Granlo

med musik

i Granlo kyrka

Sommarlovskul

i Granlo kyrka

Selångers församling bygger pilgrimscenter

En miljon pilgrimer år 2021 är drömmen för Selångers församling som nu ska bygga ett pilgrimscenter i prästgårdens gamla loge. – Tanken att bygga ett pilgrimscenter har funnits länge, så vi är väldigt glada att vi äntligen kan genomföra det, säger kyrkoherde Bror Holm. Vi började med att bygga en modern maskinhall för maskinerna som förvarats i logen vi ska bygga centret i. En arkitekt har ritat upp hur centret kommer se ut.

Barnens sinnen är öppna, för ett barn finns ingenting omöjligt. En humla bör inte kunna flyga, likväl flyger den. Överallt i vår skapelse finns små underverk, vi måste bara öppna ögonen och se dem. Vi måste vara barnsliga som barnen. Eller galna som Johannes Döparen.

Tankar inför helgen

Du kan följa kyrkans år genom att gå till kyrkan. Varje söndag läser prästen och församlingsborna söndagens texter. Du kan också läsa veckans bibeltexter här.

Kyrkoårets bibeltexter

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Selångers församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Selångers församling.

En ko ger mjölk, det leder till inkomster, bättre självkänsla och nya investeringar. Och det är bara en del av ko-effekten. Förändringen börjar med en mätt mage. Var med och rädda liv du också!

En ko kan rädda liv - fastekampanjen 2017