Selångers församling

Kontakt

Selångers församling Besöksadress: Kungsnäs 158, 85590 SUNDSVALL Postadress: KUNGSNÄS 158, 85590 SUNDSVALL Telefon: +46(60)563575 E-post till Selångers församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Selångers församling

Välkommen till vår församling. Vill du ha kontakt med oss ring 060-56 35 75. Öppettider pastorsexpeditionen: Mån-fre 8-16.

Barnens Allhelgona

En helg för eftertanke

Allhelgona

En helg för eftertanke

Måndagsmusik

Berättarkväll med fackelvandring

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret mellan Alla helgons dag och Alla själars dag.

Allhelgona

Selångers församling bygger pilgrimscenter

En miljon pilgrimer år 2021 är drömmen för Selångers församling som nu ska bygga ett pilgrimscenter i prästgårdens gamla loge. – Tanken att bygga ett pilgrimscenter har funnits länge, så vi är väldigt glada att vi äntligen kan genomföra det, säger kyrkoherde Bror Holm. Vi började med att bygga en modern maskinhall för maskinerna som förvarats i logen vi ska bygga centret i. En arkitekt har ritat upp hur centret kommer se ut.

Svenska kyrkan har ett stort internationellt arbete. Just nu behövs ditt stöd till människor som drabbats av svält och människor på flykt i Afrika. Tack för din gåva!

Du behövs - ge stöd och hopp i katastrofen

Gör en bra sak om dagen!

Att fasta kan handla om mycket mer än att avstå från viss mat. Ladda hem årets fastekalender från Svenska kyrkan i Umeå för att få inspiration kring vad du kan göra varje dag. Skriv ut, klipp, vik och tejpa ihop den och låt den stå framme under fastan!

"Ah, den här texten. Den här texten, vänner. Berättelsen om den lame mannen som av sina vänner sänks ner genom ett hål i taket för att få komma till Jesus, den är kyrka för mig, och jag ska förklara hur jag menar". Läs Maria Bergius Tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Du kan följa kyrkans år genom att gå till kyrkan. Varje söndag läser prästen och församlingsborna söndagens texter. Du kan också läsa veckans bibeltexter här.

Kyrkoårets bibeltexter

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Selångers församling.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Selångers församling.