Other languages with Google Translate

Kontakt

Selångers församling Besöks- och postadress: Kungsnäs 158, 85591 SUNDSVALL Telefon: +46(60)563575 E-post till Selångers församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Selångers församling

Välkommen till vår församling. Vill du ha kontakt med oss ring 060-56 35 75. Öppettider pastorsexpeditionen: Mån-fre 8-16.

Handla i gåvoshopen! Du får ett gåvobevis där du kan skriva en personlig hälsning. 405 kronor räcker till att ge ett barn skolmaterial, mellanmål och lunch under en termin på Filippinerna.

Ge en riktigt viktig gåva

Som tjugoåring arbetade Emma Wiesensee som sångerska och reste över världen. Hennes första möte med Svenska kyrkan i utlandet blev en besvikelse. Nu brinner hon för ett bra bemötande och är ordförande för kyrkorådet i Svenska kyrkan i Berlin.

Ibland får vi bara en chans att hälsa välkommen

till den du önskar.

Minnes- och hyllningsgåva

Ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort eller en hyllningsgåva för att uppvakta någon som du vill fira. Du kan välja motiv och personlig hälsning på minnes- eller hyllningsbladet till den du önskar.

Vi lyssnar på dig! Du kan ringa eller skriva. Vi har öppet varje dag året runt. Vi som svarar är volontärer, utbildade för uppgiften. Samtalen är konfidentiella och du får vara anonym.

Att dela det svåra med någon gör skillnad - Kyrkans Jourtjänst finns för dig!

Kom och träffa andra engagerade från hela Sverige. Låt dig inspireras, fördjupa dina kunskaper och utbyt erfarenheter med andra om hur ni kan arbeta med internationella frågor utifrån era sammanhang och förutsättningar.

Göra skillnad 2019: 7-8 september i Uppsala

Julia kom med sina existentiella frågor till kyrkan i Paris och konfirmerade sig som vuxen. Läs om Julia och andra berättelser om svenskar och Svenska kyrkan utomlands.

Julia konfirmerade sig som 21-åring i Paris