Sandvikens pastorat

Kontakt

Sandvikens pastorat Besöksadress: Åsgatan 11, 81134 Sandviken Postadress: Box 183, 81123 Sandviken Telefon: +46(26)253053 E-post till Sandvikens pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sandvikens pastorat

Sandviken, Årsunda-Österfärnebo församlingar. I hjärtat av Gästrikland.

...sommarträffar, barncafé och mycket mer!

Gudstjänster och musik

...sommarträffar, barncafé och mycket mer!

Nu kan du anmäla dig till konfirmation 2018, du vet att det viktigaste med konfirmationen är just du.

Årets konfirmander

Kanske är det en ny liten människa som ska döpas eller så väljer du att döpas senare i livet – än hur det är, välkommen till dop!

Dop

...satsar på att få in "deg" genom en bakkalender för 2018.

Sandvikens diakoniförening

...satsar på att få in "deg" genom en bakkalender för 2018.

...I kärleken till varandra anar vi också Guds kärlek.

Vigsel - Välsignelse

...I kärleken till varandra anar vi också Guds kärlek.

-Vad är bäst med pilgrimsvandringen? Kaffepausen, tystnaden, komma ut i friska luften, gemenskapen...?

Pilgrim

Varje dag gör du en insats som betyder något för någon. Både för ung som gammal

Varje dag gör du en insats som betyder något för någon. Både för ung som gammal

Pastoratet har fem kyrkogårdar som vi gör allt för att sköta på bästa- och miljövänligaste vis.

Kyrkogårdar