Foto: Michael Skoglund

För dig som har barn eller är ungdom

Här på sidan kan du se vilka barn och ungdomsaktiviteter som erbjuds.

Alla är välkommen till kyrkan

Du och ditt barn eller din ungdom behöver inte vara medlemmar i Svenska kyrkan, eller kristna, för att delta i Svenska kyrkans verksamhet. Men öppna förskolan eller tonårsgruppen i församlingen kan vara ett sätt att möta kristen tro och fundera på om det är något för dig.

Det kostar ingenting

att delta i barnverksamheten. Det betalas genom kyrkoskatt. Vi hoppas att ni  är medlemmar i Svenska kyrkan, så att vi också i fortsättningen kan bedriva bra barn och ungdomsverksamhet.

En liten pojke sitter på golvet bland leksakerna. Han skrattar mot kameran.

Babyverksamhet

Välkommen till barncafé, babycafé, babymassage. Från och med vecka 28-34 har denna verksamhet sommarlov. Verksamheten startar igen vecka 35.

Barngrupper

6-13 år Varmt välkommen till miniorerna och juniorerna.

Grupperna är öppna och du behöver inte anmäla dig och är helt kostnadsfria.

Konfirmander i kåpor vid konfirmationsgudstjänst.

För dig som vill veta mer om konfirmation

Nu finns det ny chans att anmäla sig till konfirmationsläsning och du, det är aldrig försent att konfirmeras.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Barn- och ungdomskörer

Barnkörerna Diamanterna, Safirerna och Kristallerna Välkommen!

Skola/kyrka

En kyrka, ett samhälle, en värld som är bra för barn -är bra för alla människor.

Sjung och pyssla med ditt barn tillsammans med oss

Pedagogerna har gjort videos med musik och rörelser för de minsta i väntan på att barncaféträffarna kan öppna igen i höst. Nu har ni hela sommaren på er att friska upp minnet av barnsångerna och sjunga med. Sista sången, en bonussång om en drake. Missa inte kyrkappen för barn, där finns mycket skoj att upptäcka. Läs om appen längst ned på sidan.