"Vi vill dela människors liv och visa på trons möjligheter".

För dig som har barn eller är ungdom

Här på sidan kan du se vilka barn och ungdomsaktiviteter som erbjuds.

En varm kopp kaffe i höstskymningen

Verksamhet för dig som är vuxen

Samtal, promenader, qigong, soppluncher, föreläsningar...och ganska mycket mer! Vad passar dig?

Konfirmander i kåpor vid konfirmationsgudstjänst.

För dig som vill veta mer om konfirmation

Nu finns det ny chans att anmäla sig till konfirmationsläsning och du, det är aldrig försent att konfirmeras.

För dig eller ditt barn som vill sjunga tillsammans med andra eller spela själv

Här finns flera olika körer att välja på. Har du funderat på att prova på att spela orgel?

Begravning och kyrkogårdar

Det kan kännas bra att veta i förväg vad som händer i en begravningsgudstjänst och vad man ska tänka på som begravningsgäst. Och hur beställer man gravplats?

Österfärnebo kyrka i kvällsljus på sommaren.

Upptäck sommarkyrkorna 2022

Upplev levande musik, gå på konsert, besök en friluftsgudstjänst, vandra med på en pilgrimsvandring, få trädgårdstips... Du är varmt välkommen!

Vill du besöka en gudstjänst, lyssna på en konsert, ta en promenad tillsammans med andra? Klicka på knappen nedan och se i kalendern vad som är på gång i Sandvikens pastorat.

Vad händer i Sandvikens pastorat?