Välkommen till Roslagsbro-Vätö församling

Kontakt

Välkommen till Roslagsbro-Vätö församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 44, 76175 Norrtälje Telefon: +46(176)76560 E-post till Välkommen till Roslagsbro-Vätö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Roslagsbro-Vätö församling

Roslagsbro-Vätö församling är en landsorts- och skärgårdsförsamling i Upplands östra kontrakt, Uppsala stift, Svenska kyrkan och är en del av den världsvida kyrkan. Församlingens grundläggande uppgift är att fira gudstjänst, bedriva undervisning, samt utöva diakoni och mission. Välkommen till gudstjänster, konserter och till olika aktiviteter för både små som stora!

Roslagsbro-Vätö är en  underbar församling med två vackra, medeltida kyrkor i Roslagens skärgård. Havet, öarna och livet härute är något som vi vill rekommendera dig som vill bli:
KOMMINISTER, 100%

Jobba hos oss.

Roslagsbro-Vätö är en underbar församling med två vackra, medeltida kyrkor i Roslagens skärgård. Havet, öarna och livet härute är något som vi vill rekommendera dig som vill bli: KOMMINISTER, 100%

Ensamheten försöker fånga dig, men i själva verket driver hon ut oss, att göra fotspår i sanden. Vi, som går i öknen, vi ska se varandras fotspår, höra varandras röster som viskningar i vinden. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Vi högtidlighåller reformationsveckan 28 oktober-3 november 2017. Söndag 29 oktober direktsänder SVT högtidsmässan från Uppsala domkyrka. Under veckan och på själva reformationsdagen 31 oktober håller stiften gudstjänster i domkyrkorna runtom i landet. Ill: Kent Wisti

Tillsammans firar vi 500 år av reformation

Många av våra verksamheter sker i samarbete med.