Gudstjänster från Romelanda kyrka sänds live på webben här

Våra gudstjänster i Romelanda sänds live här!

På denna sida sänds alla gudstjänster från Romelanda kyrka (då det bara är gudstjänst i Kareby kyrka sänds den också här).

För dig som inte bör komma till gudstjänsten erbjuds förlängd nattvard i kyrkan efter högmässan mellan kl 11,30 och 12. Klicka här för att läsa mer.

Vill du swisha din kollekt till dagens kollektändamål gör du det till:

123 02 906 01

TEKNISKA FRÅGOR

• Vissa har haft problem att se live på hemsidan. Det kan hända att du behöver uppdatera sidan när gudstjänsten börjat.
  • Om du har en äldre webläsare (t.ex. Explorer) kan det bli problem. Vi rekomenderar Chrome.
  • För att förstora bilden - tryck på knappen med fyra pilar i filmrutan.
  • Du kan också följa gudstjänsterna live på facebook. Klicka då på följande länk:   https://www.facebook.com/romelandaforsamling

Romelanda pastorat har TV- och sändningsrättigheter från Myndigheten för press, radio och TV (MPRT). Endast medverkande i koret kommer att synas i bild. Vid nattvarden kommer inte nattvardsgästerna att vara i bild. Vi respekterar att kyrkan är ett integritetskänsligt rum.

Klicka här för att läsa mer om hur vi anpassar gudstjänstera för att minimera smittorisken.