Barnen i gudstjänsten

Kom alla barn och var med oss på "söndagskul"!

Vi har "Söndagskul" i Romelanda varje sön- och helgdag som vi firar gudstjänst kl. 10.00. Alla barn i åldern ca 3-12 år är jättevälkomna att vara med.
Vi börjar i kyrkan, barn och vuxna tillsammans. Efter en kort gemensam inledning inbjuds alla barn att komma ta med en kudde (och kanske en förälder) och komma fram i koret för att lyssna på en enkel barnpredikan.

Sedan går barnen i olika åldersgrupper med några barnledare ner till församlingshemmet, där de forsätter det händer roliga saker, ibland med anknytning till söndagens tema.

Som avslutning går barnen tillbaka till kyrkan för att fira nattvard tillsammans med de vuxna. För barnen under 3 år finns vårt fina tornrum där man kan leka tillsammans med andra barn och i sällskap av någon vuxen. Där finns både bild och ljud på det som händer nere i kyrkan.