Barn & ungdomar i gudstjänsten

Söndagskul för barn varje söndag!

Söndagskul - för barn

Varje söndag har vi egna samlingar för barnen i församlingshemmet under delar av gudstjänsten. Alla barn i åldrarna 4-12 år är varmt välkomna! Yngre barn får gärna följa med tillsammans med någon förälder eller annan vuxen. (Föräldrar till äldre barn får givetvis också följa med om barnen vill det!).  För yngre barn finns annars ett lekrum i kyrkans torn, där föräldrarna också kan följa det som händer nere i kyrkorummet via en tv.

Träffarna leds antingen av Barbro Lööf med unga ledare eller av olika familjer.

SCHEMA FINNS HÄR!

Kontakt:

Barbro Lööf, se nedan.

TWEENS - för äldre barn

Ungdomar i åk 6 t.o.m. 8 har i höst inga egna söndagssamlingar, men istället längre träffar fyra söndagseftermiddagar:

18/9, 16/10, 27/11 och 11/12

Tid: ca kl 13 (efter kyrkfikat) till ca 16.

Anmälan till Emelie Currie senast veckan innan, se kontaktuppgifter nedan.

De ungdomar som går i åk 7 och uppåt är också varmt välkomna som unga ledare, se nedan.

Unga ledare

Ungdomar från åk 7 och uppåt är varmt att vara med som unga ledare i söndagskul!
Man kan själv välja om man vill vara med regelbundet eller vid enstaka tillfällen.

Kontakta Barbro Lööf om du, eller din ungdom, är intresserad av detta!
(se kontaktuppgifter längst ner på sidan)

Schema hösten 2022

TIPS FöR ER SOM INTE KAN KOMMA

Barn

På den här sidan finns tips på kristna barnprogram, filmer, pyssel och annat man kan använda sig av om man vill ha ”Söndagskul” hemma:

Det finns också möjlighet att få tillgång till Söndagsskoleprogram från ”Söndagsskola Play”. Kontaka Barbro Lööf om ni vill ha länkar till dessa.

Ungdomar

För äldre barn och ungdomar finns en app med en nyinspelad filmserie om Jesu liv:
”The Chosen”.

Läs gärna mer om serien här: Info om filmserien "the chosen"