Församlingsshoppen

Vad är viktigt för dig när du köper choklad, godis, te och kaffe? Smaken, kvaliteten eller kanske priset?

Genom församlingsshoppen vill vi lyfta och visa på de möjligheterna vi har till att göra bra val. Våra val gör skillnad.

När du köper varor märkta med Fairtrade hjälper du till så att odlare och anställda kan få bättre arbets- och levnadsvillkor. Läs gärna mer på www.fairtrade.se

Hos oss finns också möjlighet att införskaffa en god bok, cd-skivor och biblar för stora och små.

Församlingsshoppar finns i våra församlingshem. Välkommen!

Kontakt Partille församling
Johanna Olander, pedagog