Foto: Magnus Aronsson

Föräldrasamtal, rådgivning

Känner du dig ibland otillräcklig som förälder, osäker eller bara trött och sliten? Ibland kan det kännas bra att få prata med någon.

Har du svårt att få vardagslivet att gå ihop? Föräldraskapet kan vara spännande, utmanade och roligt, men också väldigt tufft. Då kan det vara skönt att veta att du inte är ensam. Hos oss kan du få sitta ned med en utomstående erfaren person som kan lyssna, vägleda och hjälpa dig i dina tankar och funderingar kring föräldraskapet, för att tillsammans med dig se andra möjligheter.

Tystnadsplikt råder och journaler förs inte.

 

TELEFON: 08-540 206 76 
Du kommer till en telefonsvarare, lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka eller fyll i formuläret nedan så återkopplar vi under vardag och dagtid. OBS! Samtal med dolt nummer kan komma från oss.

 

EMMA STURESSON heter jag som arbetar här. Jag är utbildad specialpedagog och samtalsterapeut.

Fyll i för att komma i kontakt, vi återkopplar så snart som möjligt.

Stöd för barn & unga i sorg

Det är okej att vara ledsen, sorg är inget problem som behöver lösas. Men ibland kan det kännas bra att få prata med någon om döden och få hjälp med att förstå vad som har hänt. Inom Svenska kyrkan finns utbildad och erfaren personal med kompetens att hålla stödgrupper för barn och familjer i sorg.

Familjerådgivning

Välkommen att träffa en familjerådgivare hos oss. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Kontakta familjerådgivningen för mer information.