Föräldrasamtal, rådgivning

Känner du dig ibland otillräcklig som förälder, osäker eller bara trött och sliten?

Har du svårt att få vardagslivet att gå ihop? Föräldraskapet kan vara spännande, utmannade och roligt, men också väldigt tufft. Då kan det vara skönt att veta att du inte är ensam. Hos oss kan du få sitta ned med en utomstående erfaren person som kan lyssna, vägleda och hjälpa dig i dina tankar och funderingar kring föräldraskapet, för att tillsammans med dig se andra möjligheter.

Samtalen är kostnadsfria. Tystnadsplikt råder och journaler förs inte.

Fyll i för att komma i kontakt. Vi återkopplar så snart som möjligt.