Digitalt arkiv

Här finns våra filmade gudstjänster och poddar. Läs mer.

Här hittar du våra digitala gudstjänster.

Gudstjänsten 30 augusti är inspelad i Stala kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Friheten i Kristus. Åke Wiklund, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Stala kyrka

Gudstjänsten 23 augusti är inspelad i Mollösunds kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Tro och liv. Patrick Petersson Rydsten, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Mollösunds kyrka

Gudstjänsten 16 augusti är inspelad i Myckleby kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Nådens gåvor. Egil Midtbø, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Myckleby kyrka

Gudstjänsten 9 augusti är inspelad i Kyrkans Hus, Henån – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Förvaltarskap. Peter Artman, präst. Onsdagsminiorerna sjunger. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Kyrkans hus, Henån

Gudstjänsten 2 augusti är inspelad i Stala kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Andlig klarsyn. Åke Wiklund, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Stala kyrka

Gudstjänsten 26 juli är inspelad i Mollösunds kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Jesus förhärligad. Patrick Petersson Rydsten, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Mollösunds kyrka

Pilgrimsgudstjänsten 19 juli är inspelad vid Myckelby kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Sänd mig. Egil Midtbø, pilgrimspräst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital pilgrimsgudstjänst

Gudstjänsten 12 juli är inspelad i Torps kyrka – klicka för att se filmen via dator, läsplatta eller mobil. Tema: Sänd mig. Peter Artman, präst. Se nästa söndags gudstjänst från helgsmål, kl 18 på lördag, här eller Facebook.

Delta i digital gudstjänst från Torps kyrka

Tema ”Att inte döma”. I gudstjänsten medverkar Åke Wiklund, präst och Görel Forsström, kantor samt Ingrid Fladvad och Kenth Tolwers, kyrkvärdar.

Gudstjänst från Stala kyrka 5 juni

Poddar

Här finns våra poddar att lyssna på.

Videologg = Vlogg med kyrkoherde Håkan Helleberg

Vår kyrkoherde Håkan talar till dig som bor och jobbar på Orust.

Undervisning - Webbinar

Att höra Guds röst

Att höra Guds röst är rubriken på Peter Artman undervisning.
Här finns den via en länk från YouTube

Peter Artman

Svenska kyrkan på Orust