Other languages with Google Translate

Sommaröppet – tack vare våra medlemmar

Sommar på hemmaplan – eller turist? Kom till oss i Örebro pastorat. Våra åtta församlingar har massor av sommaraktiviteter, för både stora och små. Vi finns för dig i sommar.

I city har Café Nikolai öppet alla vardagar, med leksaker både inne och ute. Vi har lekcafé, pannkaksonsdagar i Olaus Petri på norr, grillkvällar, utflykter, sommarcaféer med olika program, sommaröppet i Tångeråsa berömda träkyrka – och en massa annat.

Behöver du någon att tala med?

Ring oss på telefon 019-15 45 00, så får du hjälp vidare. Jourhavande präst tar emot samtal alla kvällar och nätter. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig eller känner dig ensam. För att komma i kontakt med jourhavande präst, ring 112 och be att få bli kopplad.

Upptäck våra olika sommarcaféer

Fika, leksaker, umgänge, spel, underhålling och hembakt. I sommar har vi sommarcaféer på flera håll i Örebro. Kolla in programmet!

Barn & familj

Barn är alltid välkomna till våra sommarcaféer – och några av våra sommaraktiviteter vänder sig särskilt till barn och familj. Du hittar dem här.