Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Sommaröppet – tack vare våra medlemmar

Sommar på hemmaplan – eller turist? Kom till oss i Örebro pastorat. Våra åtta församlingar har massor av sommaraktiviteter, för både stora och små. Vi finns för dig i sommar.

I city har Café Nikolai öppet alla vardagar, med leksaker både inne och ute – och i kyrkan ger våra unga sommarmusiker konsert sex kvällar i veckan fram till 22 juli. Vi har "vanlig" allsång och barnallsång, konserter och andakter, lekcafé, pannkaksonsdagar i Olaus Petri på norr, våffelcafé, grillkvällar, fotbolls-VM på storbildsskärm, sommarcaféer med olika program, sommaröppet i Tångeråsa berömda träkyrka där torsdagar är "Barnens dag", pilgrimsvandringar – och en massa annat.

Hitta hela utbudet

Kolla hela utbudet längre ner på sidan, i nyhetslistningen och kalendern. Glad sommar!

Behöver du någon att tala med?

Ring oss på tfn 019-15 45 00, så får du hjälp vidare. Jourhavande präst tar emot samtal alla kvällar och nätter. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig eller känner dig ensam. För att komma i kontakt med jourhavande präst, ring 112 och be att få bli kopplad.

Upptäck våra olika sommarcaféer

Fika, leksaker, umgänge, spel, underhålling och hembakt. I sommar har vi sommarcaféer på flera håll i stan. Kolla in programmet!