Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Sommaröppet – tack vare våra medlemmar

Sommar på hemmaplan – eller turist? Kom till oss i Örebro pastorat. Våra åtta församlingar har massor av sommaraktiviteter, för både stora och små. Vi finns för dig i sommar.

I city har Café Nikolai öppet alla vardagar, med leksaker både inne och ute – och i kyrkan hittar du utställningen ”Himmelska ting” i juli. Vi kör en pilgrimssatsning som gör det enkelt att pilgrimsvandra på hemmaplan, vi har pannkaksonsdagar i Olaus Petri på norr, det blir grillkvällar, sommarcaféer med olika program, sommaröppet i berömda Tångeråsa träkyrka, där torsdagar är barnens dag – och en massa annat.

Behöver du någon att tala med?

Ring oss på tfn 019-15 45 00, så får du hjälp vidare.

Är du ung och behöver snacka?

Tro, kärlek, sex, relationer. Varje onsdagseftermiddag kan du chatta med ”Samtal för unga” om vad som helst.

Upptäck våra olika sommarcaféer

Fika, leksaker, umgänge, spel, underhålling och hembakt. I sommar har vi sommarcaféer på flera håll i stan. Kolla in programmet!

Vi finns för dig i sommar, hela utbudet