S:t Nicolai församlingshem

S:t Nicolai församlingshem byggdes 1956 och består av samlingssalar och konferensrum med modern teknikutrustning.

Hospitalsgatan 2

S:t Nicolai församlingshem inrymmer även café och barn- och ungdomslokaler. Här välkomnar vi till exempel till öppen förskola och babysång.

För frågor och information om lokaluthyrning, kontakta församlingens expedition.

Hitta till S:t Nicolai församlingshem

Det händer i S:t Nicolai församlingshem

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL:
Babysång
Barn- och vuxenkörer
Föreläsningar

Gemenskapsträffar: För daglediga med fika och program.
Sopplunch
Språkcafé
Öppen förskola

För aktuell information: Titta i webbkalendern, appen Kyrkguiden eller foldern Uttryck. Mer information finns här.

Kontakta församlingsexpeditionen

E-post: nykoping.pastorsexp@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kyrkans hus, Västra Storgatan 33, Nyköping
Expeditionens öppettider: Måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10-12, 13-15, onsdag klockan 13-15.