Syföreningar och Stickcafé

Välkommen till syföreningsgemenskap.

Församlingarna i Norra Tjust pastorat inbjuder till gemenskap. Det är oftast damer i varierande åldrar (fast även herrar är välkomna!) som träffas för att umgås, byta erfarenheter och kanske till och med handarbeta.

Syföreningarna och stickcafé inbjuder till skiftande aktiviteter för att samla in pengar som ska gå till olika slags hjälparbete runt om i världen.

Syföreningar:

Gamleby församlingshem             kontaktperson: Anita Tildemyr              0493-513 74.
varannan tisdag kl.18.30

Loftahammar, Sockenstugan        kontaktperson: Anna-Stina Norman       0493-620 40.
varannan tisdag kl.13.30

Stickcafé:

Dalhems församlingshem              kontaktperson: Signhild Svensson          0439-340 42
varannan tisdag kl.18.00

Lofta, Lofta Café                             kontaktperson: Inger Andersson            0493-630 78
Tisdag kl.14.00, en gång i månad