Other languages with Google Translate

Kontakt

Norra Hestra församling Besöksadress: Mogatan 17, 33571 Hestra Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon:+46(371)83650 E-post till Norra Hestra församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Hestra församling

Välkommen till Norra Hestra församling. Norra Hestra är en församling i Östbo/Västbo kontrakt i Växjö stift inom Svenska kyrkan. Stiftsbyte ägde rum från Skara stift januari 2018. Församlingen ligger i Gislaveds kommun i Jönköpings län. I församlingen uppgick 2010 Stengårdshult, Öreryd och Valdshults församlingar Församlingskyrkor är Norra Hestra kyrka, Stengårdshults kyrka, Öreryds kyrka och Valdshults kyrka. Läs mer under kyrkor.