Körer för vuxna

Körsång är nyttigt för hälsan och berika livet. Vi har körer med olika inriktningar, för alla åldrar och i olika delar i vårt pastorat, och vi har plats för fler sångare. Välkommen du också!

Barkeryd-Forserums kyrkokör

Barkeryd-Forserums kyrkokör är en blandad kör som träffas i Forserums församlingshem.

Bringetofta kyrkokör

Flerstämmig blandad kör för alla åldrar.

Malmbäcks kyrkokör

Flerstämmig blandad kör för alla åldrar.

Några personer i röda kåpor sitter bredvid varandra med varsin notpärm i knät.

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör

Norra Sandsjö-Bodafors kyrkokör är en 4-stämmig blandad kör med en härlig sångargemenskap.

Nässjö kyrkokör

Nässjö kyrkokör är en blandad kör med en varierad repertoar.

Optimistkören i Nässjö

En kör för alla vuxna som vill vara med att sjunga - ett glatt gäng som trivs tillsammans.

Sångarglädje, Malmbäck

"Vi gör skäl för namnet, för glädje är det utmärkande draget för vår sånggrupp".

Gospelkören Good Feelin'

Good Feelin' är Gospelkören för dig från 18 år och uppåt, oavsett var du bor i pastoratet.

En not i en grön pratbubbla.

Projektkör "The Best" med 80-talstema

Lördagen den 3 september drar vi igång med en ny projektkör för vuxna, som vi valt att kalla ”The Best”. Vi kommer sjunga hits från 80-talet som till exempel låtar av Tina Turner, ABBA, Galenskaparna med flera. Anmälan senast den 1 september.