Välkommen!

Helge Antonsson prästvigs på lördag och leder mässorna här på söndag. Välkommen att vara med och välkommen Helge!

Altaret och dopfunten i Nykyrka kyrka

Var med digitalt på prästvigning i Skara 19 juni

Nu prästvigs Helge Antonsson som kommer till församlingen som pastorsadjunkt. Be gärna för honom och hans familj när han nu går in i sin nya tjänst hos oss. Vigningen börjar lördag 19/6 kl 11 och du klickar här för att komma vidare till sändningen.

Söndag 20 juni är det 3 sön e trefaldighet. Temat är "Förlorad och återfunnen"

I församlingen firas två mässor. Vår nya präst Helge Antonsson leder dem och predikar. Kom frimodigt om du är helt fri från förkylningssymtom och du behöver inte anmäla dig. Det finns anvisade och numrerade platser i kyrkorna. Kyrkkaffe utanför Nykyrka kyrka efter mässan. 10 Mässa Nykyrka kyrka. 18 Mässa Utvängstorps kyrka. Varmt välkomna!

Svenska kyrkan stänger inte ner efter arbetsdagen slut……

Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-08, även om du befinner dig utomlands. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam. Jourhavande präst, ring 112 och be att få bli kopplad till Jourhavande präst. Den som svarar är präst inom Svenska kyrkan. Som alla präster har också prästerna i jouren absolut tystnadsplikt. Samtalet bandas inte och det som sägs stannar mellan er. Telefonjouren är öppen alla dagar mellan 17.00 och 08.00. Samtalet är gratis och syns inte på din telefonräkning. Väntetiden brukar vara ungefär fem minuter. OBS: Gäller det livshotande tillstånd, ring alltid 112.

Dopängeln i Utvängstorps kyrka

Helgens gudstjänst

Här kan du läsa bibeltexterna, och framför allt välkommen till gudstjänsterna!

Swisha kollekten!

Swisha söndagens kollekt till: 123 272 22 39 Tack för din gåva!