Välkommen!

Helgens gudstjänster

Söndag 24 oktober (21 sön e tref): "Samhällsansvar"

Välkommen att fira mässa i Nykyrka kyrka kl 11. Det är Ingemar Persson som leder mässan och predikar. Maja Wikenmark medverkar med sång. Varmt välkommen!

Ängeln smyckad på Tacksägelsedagen

Söndag 24 oktober (21 sön e tref). Tema: "Samhällsansvar"

Välkommen att fira Gospelgudstjänst kl 16 i Sandhems kyrka. Det är Ingemar Persson som leder gudstjänsten och predikar. Sandhems gospel medverkar under ledning av Elisabeth Sjödin Matl Varmt välkommen!

KYRKOVALET 2021

Nu är våra körer igång på riktigt!

Om du är intresserad av att komma med och sjunga i någon av körerna, ta kontakt med våra kyrkomusiker... Elisabet Sjödin Matl: 0722-36 80 98 (Sandhems kyrkokör och Sandhems gospel) Magnus Brengesjö: 0702-44 40 13 (Happy, Soulchildren, Soulteens och kyrkokören Nuevo)

Svenska kyrkan stänger inte ner efter arbetsdagen slut……

Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-08, även om du befinner dig utomlands. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam. Jourhavande präst, ring 112 och be att få bli kopplad till Jourhavande präst. Den som svarar är präst inom Svenska kyrkan. Som alla präster har också prästerna i jouren absolut tystnadsplikt. Samtalet bandas inte och det som sägs stannar mellan er. Telefonjouren är öppen alla dagar mellan 17.00 och 08.00. Samtalet är gratis och syns inte på din telefonräkning. Väntetiden brukar vara ungefär fem minuter. OBS: Gäller det livshotande tillstånd, ring alltid 112.

Dopängeln i Utvängstorps kyrka

Helgens gudstjänst

Här kan du läsa bibeltexterna, och framför allt välkommen till gudstjänsterna!

Swisha kollekten!

Swisha söndagens kollekt till: 123 272 22 39 Tack för din gåva!