Välkommen!

Påskliljor

På söndag 11 april är det Andra söndagen i påsktiden och temat är "Påskens vittnen"

Det är Emma Thorén som leder mässan och Teol kand Helge Antonsson predikar. Anmäl dig till Emma senast lördag 10 april kl 18 vilken mässa du vill delta i: 072-542 91 51. Följande tider finns att välja: 10 Nykyrka kyrka, 11 Nykyrka kyrka, 16 Sandhems kyrka. Fortfarande gäller restriktionen om max åtta deltagare i mässan. Varmt välkommen!

I Nykyrka kyrka och Sandhems kyrka 28 mars - 11 april kan du uppleva påskens händelser genom bilder, texter, ord, ton och film. Gå i din egen takt mellan platserna i kyrkan. Påskvandringen i kyrkan lämpar sig för såväl barn som vuxna. Klicka här för att se trailern och se mer info. Varmt välkomna!

Vandra genom påskens händelser på ett annorlunda sätt i år!

Svenska kyrkan stänger inte ner efter arbetsdagen slut……

Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-08, även om du befinner dig utomlands. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam. Jourhavande präst, ring 112 och be att få bli kopplad till Jourhavande präst. Den som svarar är präst inom Svenska kyrkan. Som alla präster har också prästerna i jouren absolut tystnadsplikt. Samtalet bandas inte och det som sägs stannar mellan er. Telefonjouren är öppen alla dagar mellan 17.00 och 08.00. Samtalet är gratis och syns inte på din telefonräkning. Väntetiden brukar vara ungefär fem minuter. OBS: Gäller det livshotande tillstånd, ring alltid 112.

Dopängeln i Utvängstorps kyrka

Helgens gudstjänst

Här kan du läsa bibeltexterna, och framför allt välkommen till gudstjänsterna!

Swisha söndagens kollekt till:

Tack för din gåva!

Swisha kollekten!

Swisha söndagens kollekt till: 123 272 22 39 Tack för din gåva!