Välkommen!

Öppettider vardagar 9:00-12:00 i Kyrkans hus

Välkommen!

Välkommen på vernissage!

Öppettider vardagar 9:00-12:00 i Kyrkans hus Församlingens medarbetare Annemieke Kieffer avled i julas. Hennes konstnärsskap visade verkligt prov på bredd och djup. I samråd med Annemiekes släktingar och vänner beslutades att allmänheten skulle få en chans att se, och även möjligheten att köpa hennes verk. Utställningen pågår från 25/3-18/4 i Kafé Sigfrid i Kyrkans Hus i Mullsjö. Det kommer finnas ett lägsta pris på verken, men man får gärna lägga en extra slant då summan av försäljningen oavkortat kommer att gå till "Open doors" som låg Annemieke varmt om hjärtat. "Open doors" är en partipolitiskt obunden, internationell missionsorganisation, som arbetar över hela världen för att hjälpa kristna som förföljs på grund av sin tro. Välkommen!

VILL DU ARBETA SOM VOLONTÄR I TREVLIGA KAFÉ SIGFRID?
Du behövs!! Kontakta vår husmor Sofie Ljungqvist: 0722-019 808.

Kafé Sigfrid

Kafé Sigfrid håller öppet som vanligt vardagar kl 9-12. Gott om nybakt och goda möjligheter att träffa både nya och gamla vänner! VILL DU ARBETA SOM VOLONTÄR I TREVLIGA KAFÉ SIGFRID? Du behövs!! Kontakta vår husmor Sofie Ljungqvist: 0722-019 808.

Stickkafé

Välkommen på tisdagar kl 10-12. Vi sitter i en hörna i Kafé Sigfrid och stickar.

Individuell sångcoach erbjuds alla körsångare.
Bli därför körsångare!
Kontakta Gerd Lindgren för mer info. 0702-444013.

Sångcoach

Individuell sångcoach erbjuds alla körsångare. Bli därför körsångare! Kontakta Gerd Lindgren för mer info. 0702-444013.

Här kan du läsa bibeltexterna, och framför allt välkommen till gudstjänsterna!

Helgens gudstjänst

Här kan du läsa bibeltexterna, och framför allt välkommen till gudstjänsterna!

Swisha söndagens kollekt till:

Tack för din gåva!

Swisha kollekten!

Swisha söndagens kollekt till: 123 272 22 39 Tack för din gåva!