Nu kommer julnumret av Kyrktuppen ut

Helgen 14-15 december delas församlingstidningen Kyrktuppen ut i brevlådorna. Tidningen finns också i våra kyrkor, Kyrkans hus och Sandhems församlingshem. Det går också bra att läsa tidningen här på hemsidan.

• Intervju med skolchefen Hamid
  • Möt Nattvandrarna i Mullsjö
  • Läs om julgranens väg till oss
  • Du får reda på allt som händer i våra kyrkor och församlingshem under helgerna

Den delas ut i brevlådorna till alla hushåll i Mullsjö kommun oftast till påsk, sommaren, hösten, allhelgona och jul.
Om du inte får Kyrktuppen i din brevlåda finns den att hämta i kyrkorna, Sandhems församlingshem och Kyrkans Hus.

Du kan också ladda ner den som pdf längst ned på den här sidan.

Redaktionskommittén önskar dig en trivsam och givande stund med läsningen och korsordslösningen.
/ Helvi Dahlén & Inger Ridström.

PS. Du får gärna tipsa någon i redaktionskommittén om material till Kyrktuppen. DS

Ansvarig utgivare
Kyrkoherde Pontus Johansson, tel 0392-100 01