Livets skeenden

Alla känner till att livet rymmer både glädje och sorg, både liv som börjar och liv som slutar. Kyrkan vill vara en del, stöd och glädje i alla livets skeenden. Gudstjänster, dop, vigsel, begravning, samtal och fest. Gud har skapat livet och kyrkan vill ha plats för allt som hör livet till. I både glädje och sorg vill Mullsjö-Sandhems församling vara dig till stöd, hjälp och råd. Varmt välkommen att kontakta din församling.

Gudstjänster

Gudstjänster firas varje söndag i minst två av Mullsjö-Sandhems församlings fyra kyrkor, men vi har också andakter och gudstjänster på vardagarna. Varmt välkommen att fira gudstjänst.

Dop

Dop är en kärlekshandling, en Guds omfamning av den som döps. Genom dopet förs vi in i kyrkan. Att vara döpt innebär att vi tillhör Kristus tillsammans med alla andra döpta.

Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till alla som är nyfikna på vad den kristna tron står för. Välkommen till en tid där ditt liv ställs i fokus. Tillsammans vill vi göra konfirmationstiden till en härlig och unik upplevelse - ett minne för livet!

Vigsel - Bröllop

Bröllopstider! Att vigas eller välsignas i kyrkan tillsammans med den man älskar är ett naturligt val för många. Det är ett val för livet, och en satsning inför Gud, människor och sig själv.

Begravning

När någon närstående går bort blir livet sig inte likt. Många och svåra tankar väcks till liv. De seder vi har i samband med en begravning hjälper oss att bearbeta sorgen, se sammanhang och ge trygghet.

Diakoni, samtal och stöd

Ordet diakoni betyder tjänst och innebär att vi omsätter Guds ord i handling och har omsorg om våra medmänniskor, där "varken tro eller ras eller namn sätter gränser", som vi sjunger i Sv psalm 97.

Insamlingskampanjer och kyrkans internationella arbete

Att lyfta Svenska kyrkans internationella arbete är en livsviktig möjlighet till att skapa en bättre värld. Gåvorna som varje år kommer in skapar förutsättningar för fler människor till ett bättre liv. Din gåva gör skillnad!

Om kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkans tro står för.