Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Lediga tjänster

Just nu söker vi en komminister 100% Läs mer här!

Är det du som är vår nya komminister?

  • Du trivs gott med din uppgift som själavårdare och förkunnare.
  • Tillsammans med församlingspedagog ansvarar du för konfirmandarbetet.
  • En vardagsmorgon i veckan träffar du förskolans barn och personal när det är barngudstjänst i Sigfridskapellet.   
  • Du tycker om att arbeta med gudstjänst och de kyrkliga handlingarna.
  • Du är väl förankrad i Svenska kyrkans tro och bekännelse och tycker om att undervisa och vara i ekumeniska sammanhang.

Mullsjö-Sandhems församling har drygt 4.700 kyrkotillhöriga.

Här finns ett gott arbetslag med ca 25 medarbetare (varav tre prästtjänster). Var och en har sina särskilda uppgifter samtidigt som vi både vill och behöver hjälpas åt med mycket. En hel del frivilliga medarbetare finns i väntjänst, som ledare och kafépersonal, som kyrkvärdar, körsångare, språktränare och ombud, i syföreningsgemenskap mm.

Som regel firas högmässa i Nykyrka kyrka i Mullsjö och söndagsmässa i Sandhems kyrka varje söndag. Lite mer sällan firas mässa och gudstjänst också i Bjurbäcks och Utvängstorps kyrkor. I Kyrkans hus i Mullsjö finns Kafé Sigfrid som är öppet alla vardagar på förmiddagen och är en viktig mötesplats för många. Här är det vackra Sigfridskapellet där vi samlas till bön varje dag innan lunch. Församlingens veckomässor är också förlagda hit.

Vi är ett litet sammanhang men vet samtidigt att vi är del i något mycket större. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Längtar du efter att Jesus ska bli känd, trodd, efterföljd och älskad av människor i alla åldrar delar du längtan med oss och vi tror att du skulle passa bra här!

 

Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten och församlingen:

Kyrkoherde Pontus Johansson 0392-100 01, pontus.johansson@svenskakyrkan.se

 

Fackliga kontaktpersoner:

Ronny Nygren (KyrkA): 0703-135 867

Håkan Gerenmark (Vision): 0706-504 624

 

Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober till:

 

mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se (skriv ”komminister” på ämnesraden)

eller per post:

Mullsjö-Sandhems församling

Kyrkvägen 9

565 31 MULLSJÖ

 

Tillträde efter överenskommelse.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

GDPR - Församlingens hantering av personuppgifter när du söker anställning hos oss.

Behandling av personuppgifter
Genom att skicka in din ansökan om anställning samtycker du till att vi registrerar de uppgifter om dig som du själv uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom församlingen och endast i syfte att administrera visat intresse för arbete hos oss. Vi behöver dina uppgifter bland annat för att kunna avgöra om du är en lämplig kandidat och för att kunna kontakta dig. Om du inte anställs gallras uppgifterna ur våra system två år efter att beslutet vunnit laga kraft. Anställs du kommer relevanta uppgifter att sparas under anställningen.

 

Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av de personuppgifter som vi behandlar om dig samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att du kan styrka din identitet. Vill du få ut de personuppgifter vi registrerat om dig i Excel-format, går det också bra.

 

Du har även rätt att begära rättelse eller komplettering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Under tiden vi kontrollerar om uppgifterna är korrekta kan du begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas, vilket innebär att de endast får lagras av oss tills vidare.

 

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter är olaglig eller inte sker på ett korrekt sätt har du en rätt att inge ett klagomål till Datainspektionen.

 

Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter, hör av dig vår pastorsexpedition på tel 0392-122 00 eller e-post: mullsjo-sandhems.forsamling@svenskakyrkan.se