Att konfirmeras

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på vad den kristna tron står för.

Det finns också möjlighet att läsa till konfirmation på sommarlovet och bo på internat. Du hittar mer om detta om du klickar på länken Läs mer i spalten till höger.
Sommarläger
Inbjudan skickas ut på våren, och du kan sedan anmäla dig under hela sommaren.
Anmäl dig
Du får också vara med på ett antal gudstjänster i kyrkan och åka på korta konfirmationsläger.
Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera över de stora frågorna i livet. Varför finns vi här? Vad är meningen med livet? Vad innebär det att vara kristen? Det handlar om trosfrågor men också om grundläggande mänskliga frågor.
Om du går i årskurs åtta i Mullsjö kommun kommer du att få en speciell inbjudan till Svenska kyrkans konfirmationsläsning i Mullsjö och Sandhem. Vi brukar starta terminen i början av hösten och sedan träffas en gång i veckan under ett helt läsår.