Svenska kyrkan i Mora

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen! Efter de skärpta råden tar mycket av vår verksamhet paus, men vi fortsätter att vara kyrka. Kyrkorummen är öppna för ljuständning och bön och vi kommer att sända gudstjänster från våra kyrkor.

Mora församling ställer om!

Nu när vi inte får fira gudstjänst tillsammans i våra kyrkor kommer vi att sända digitalt. Varje söndag klockan 11 med start på första advent kan du här på webben vara med om en gudstjänst från någon av Mora församlings kyrkor.

Mora kyrka är öppen för Stilla morgon på torsdagar kl 7-8 för meditation, bön, stillhet och vila till musik. Du kommer och går när du vill, högst 8 personer får finnas i kyrkan samtidigt.

En digital julkalender kommer att finnas här och på våra sociala medier med glimtar från olika delar och verksamheter av vår församling.

Andreasgårdens julmarknad ställer om. Du kan ringa och boka din påse med hembakat och vi möter upp dig utomhus. Behållningen går till församlingens diakonala verksamhet.

Våra kyrkorum är öppna för att tända ljus, be eller bara sitta en stund.