Foto: Carina Etander Rimborg

Help 2 help

Hur ser dagens Mölndal ut? Är det någon skillnad jämfört med förra året? Hur vill vi att det ska vara för Mölndals invånare?

Vi som jobbar med diakoni – socialt hjälparbete - har sett en enorm ökning av hjälpbehovet under 2020, och dessvärre fortsätter det att öka drastiskt.Vi möts av många som inte har mat för dagen till sig och sina barn. Pensionärer som inte kan äta sig mätta eller unna sig något. Människor som helt saknar en bostad att kunna värma sig i och sova tryggt om natten.

Ovan nämnda kategorier av hjälpsökande är bara några exempel. Det finns tyvärr många, många fler.

Vi vill erbjuda företag och privatpersoner att i ett samarbete med Svenska kyrkan i Mölndal få bidra till social hållbarhet genom att gå in som stolt samarbetspartner i vårt sociala hjälparbete. Tillfälligt eller under en period.

Är det möjligen så att du har produkter, tjänster eller ekonomiska förutsättningar som skulle kunna hjälpa Mölndals utsatta? Har du idéer som kanske kan verkställas, är du hjärtligt välkommen för utvecklande samtal.

Vill du vara med och bidra så ser vi gärna till att företaget får synas fysiskt i våra lokaler, men också i våra sociala medier.

För mer information eller frågor, kontakta oss gärna via e-mail eller telefon/sms nedan.

Hjälp oss att hjälpa, för ett varmare Mölndal!