Foto: Alex & Martin IKON

Ekonomiskt och socialt stöd

Onsdagar Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B. Ingen anmälan. Se aktuella tider här.

Drop-in mottagning för socialt stöd på onsdagar kl 10-12 i Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B.

Från 30 juni till 17 augusti är mottagningen öppen onsdagar kl 10-12.

Vi erbjuder socialt och i vissa fall ekonomiskt stöd för dig som bor eller vistas i Mölndal.

Välkommen att besöka vår Drop-in mottagning för socialt stöd på onsdagar i Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B.

Mottagningen är gemensam för Fässbergs, Kållereds och Stensjöns församlingar. Ladda ner pdf om mottagningen här (info även på eng, de, es, fr, farsi och arabiska).

Har du inte möjlighet att komma till vår drop-in mottagning så kontakta oss.

Ingen matdelning 22 aug-2 sept 2022

Ingen matdelning vecka 34-35 (22 augusti - 2 september). Matdelningen öppnar igen 5 september. Drop-in-mottagning öppen torsdag 25 augusti.

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.

"Nätvandrarchatten" är inte publicerad