Other languages with Google Translate

Markaryds församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Markaryd. Vi vill genom all vår verksamhet att människor i alla åldrar ska få lära känna Jesus. Vi vill finnas till för dig i vardag och fest, sorg och glädje.

Aktuellt från Markaryds församling

V. 4 börjar barngrupperna igen på Germundsgården och i Timsfors kapell ( undantag; Kullagret i Markaryd börjar v.5)  Om ni undrar över något samt för mer information om After school i Timsfors kontakta Helèn 75091 eller Lotta 75082.

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm.
Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd
till förmån för Markaryds församlingsfond.

Vackra handdukar med Markaryds kyrka

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm. Tillverkade i Sverige av Ekelund, Linneväveriet i Horred AB av ekologisk bomull & lin 55/45, miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard. Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd till förmån för Markaryds församlingsfond.

Församlingsresa 28/6-5/7 2020.

Passionsspelen i Oberammergau

Församlingsresa 28/6-5/7 2020. Resan är ett samarbete mellan Markaryds, Traryds och Hinneryds församlingar ihop med Gerts Busstrafik i Älmhult.