Markaryds församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Markaryd. Vi vill genom all vår verksamhet att människor i alla åldrar ska få lära känna Jesus. Vi vill finnas till för dig i vardag och fest, sorg och glädje.

Aktuellt från Markaryds församling

I mitten av vecka 14 påbörjas plantering av påskliljor samt penséer på kyrkogården, och det beräknas vara klart till mitten av vecka 15.

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm.
Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd
till förmån för Markaryds församlingsfond.

Vackra handdukar med Markaryds kyrka

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm. Tillverkade i Sverige av Ekelund, Linneväveriet i Horred AB av ekologisk bomull & lin 55/45, miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard. Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd till förmån för Markaryds församlingsfond.

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Digitala gudstjänster och evenemang