Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Markaryds församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Markaryd. Vi vill genom all vår verksamhet att människor i alla åldrar ska få lära känna Jesus. Vi vill finnas till för dig i vardag och fest, sorg och glädje.

Aktuellt från Markaryds församling

V. 4 börjar barngrupperna igen på Germundsgården och i Timsfors kapell ( undantag; Kullagret i Markaryd börjar v.5)  Om ni undrar över något samt för mer information om After school i Timsfors kontakta Helèn 75091 eller Lotta 75082.

 

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm. 
 Tillverkade i Sverige av Ekelund, Linneväveriet i Horred AB av ekologisk bomull & lin 55/45, miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard.
Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd 
till förmån för Markaryds församlingsfond.

Vackra handdukar med Markaryds kyrka

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm. Tillverkade i Sverige av Ekelund, Linneväveriet i Horred AB av ekologisk bomull & lin 55/45, miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard. Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd till förmån för Markaryds församlingsfond.

Församlingsresa 28/6-5/7 2020. 
Resan är ett samarbete mellan Markaryds, Traryds och Hinneryds församlingar ihop med Gerts Busstrafik i Älmhult.

Passionsspelen i Oberammergau

Församlingsresa 28/6-5/7 2020. Resan är ett samarbete mellan Markaryds, Traryds och Hinneryds församlingar ihop med Gerts Busstrafik i Älmhult.