Markaryds kyrka
Foto: Magdalena Bäckman

Markaryds församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Markaryd. Vi vill genom all vår verksamhet att människor i alla åldrar ska få lära känna Jesus. Vi vill finnas till för dig i vardag och fest, sorg och glädje.

Aktuellt från Markaryds församling

På höstlovet, v.44 är barngrupperna och barnkören inställda. Däremot är öppen förskola igång på fredagen den 30 oktober 8.30-11.30 och då är det fotografering.
Anmälan till Helén eller Lotta.

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm.
Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd
till förmån för Markaryds församlingsfond.

Vackra handdukar med Markaryds kyrka

i vävt mönster. Pris 220,- storlek 35X50 cm. Tillverkade i Sverige av Ekelund, Linneväveriet i Horred AB av ekologisk bomull & lin 55/45, miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard. Säljs på församlingsexpeditionen i Germundsgården, Storgatan 19, Markaryd till förmån för Markaryds församlingsfond.

är praktikanter i församlingens ungdomsarbete ht-20 och vt-21

Sara Bjuremo och Anna Salomonsson