Foto: Johannes Frandsen/IKON

Barnkör i Toleredskyrkan

Nu startar en barnkör i Toleredskyrkan för dig som går i årskurs ett och uppåt. Vi medverkar i gudstjänster, konserter och luciatåg. Andakter, sång, glädje och gemenskap är ledord för kören!

Barnkören ersätter det som tidigare hette Musikalverkstan och vänder sig till dig från årskurs ett och uppåt.

Tisdagar under terminerna - se kalendern för aktuella datum
Kl. 16.00-16.45
Toleredskyrkan

Välkommen med din anmälan!

Fyll i och skicka formuläret nedan.

De personuppgifter du själv uppger behandlas av Lundby församling till syfte att organisera och administrera en anmälan om deltagande i en aktivitet eller i en grupp med avtal som laglig grund enligt EU:s dataskyddsförordning. Vi samlar även in uppgifter om specialkost och allergier med intresseavvägning som laglig grund. Läs mer om hur Lundby församling behandlar personuppgifter och om dina rättigheter på svenskakyrkan.se/lundby/personuppgifter.

Kontakta gärna någon av oss om du har frågor:

Kristina Maasikas

Pedagog

Tomas Mellås

Fler verksamheter i Toleredskyrkan: