Två yngre barn i superhjälte-dräkter skrattar mot kameran.

Rytmik

Musik, rytm och sång är en riktig superkraft som utvecklar våra barns sinnen. I Lundby församling finns i vanliga fall flera rytmikgrupper för barn mellan 0-6 år. Just nu erbjuder vi istället digital rytmik varje fredag via Facebook. Tillsammans utforskar vi musik och rytm!

Digital rytmik

Kl. 09.00 för barn 0-1 år
Kl. 11.00 för barn 1-5 år

Livesänd rytmik för barn i åldern 0-5 år och deras vuxna

Under januari och februari kommer rytmiken att vara digital på Biskopsgårdens kyrkas Facebooksida, med ev. förlängning beroende på utvecklingen kring Covid-19.

Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Håll gärna utkik på Facebooksidan för att veta vad veckans rytmik kommer bjuda på och vilka tillbehör du som vuxen behöver förbereda.

Klicka här för att vara med på digital rytmik (länk till Biskopsgårdens kyrkas Facebooksida)

Kontakta mig om du har frågor om rytmiken:

Erika Svensson

Musikpedagog